Automatisering


Je hebt een computernetwerk dat gewoon moet werken. Waar je niet naar hoeft om te kijken als het gaat om het onderhoud en beheer ervan. Als er iets is wil je gewoon kunnen bellen met een helpdesk die je in begrijpelijke taal helpt.

Als een server uitvalt ligt heel je bedrijf plat. Hoe snel heb je de boel dan weer in de lucht? Wordt de back-up dagelijks gecontroleerd? En wordt er wel eens getest of er ook daadwerkelijk iets uit de back-up kan worden teruggezet?

Vaak lijkt het zo dat computers een eigen wil hebben. Of je merkt dat het na verloop van tijd allemaal trager werkt.

Ook een virus of spyware gooit vaak roet in het eten waardoor je een hele tijd geen gebruik kunt maken van je computers. Los nog van de mogelijke aanvallen van buitenaf waar iedereen op het netwerk last van heeft! Denk maar eens aan de Trojaanse paarden en phishing.

Door je computernetwerk regelmatig te onderhouden voorkom je dit soort ellende. Je kan het namelijk in een vroegtijdig stadium signaleren.

Vaak komt een systeembeheerder op locatie en worden de updates geïnstalleerd. Je kunt op dat moment niet achter je pc. Dat komt vaak niet uit. En nog veel erger, als ‘ze’ dan zijn geweest werkt er iets anders niet.

Met de diensten van VDN ICT (onze gouden, diamanten en briljante dienst) is dit verleden tijd. Updates worden regelmatig geïnstalleerd en werkplekken en servers worden opgeschoond. Er blijven geen ongewenste internetbestanden achter. Als er iets is kun je bellen en word je geholpen. En dat allemaal tegen een vast bedrag per maand.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek.