Wat anderen zeggen…


DeWit_signature_3

Met VDN ICT doen we zaken voor De Wit Schijndel sinds 2008. VDN ICT heeft ons stabiele netwerk gebouwd en adviseert ons als er behoefte is aan uitbreiding, ze presenteren dan diverse betaalbare oplossingen waar we een keuze uit kunnen maken waarna levering en implementatie snel volgt. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met VDN ICT als het gaat om andere partijen die we in huis hebben zoals van onze leveranciers van ons ERP systeem, kassa systeem of onze webbouwer. Het is een betrouwbare transparante meedenkende partij die snelle oplossingen realiseert bij calamiteiten. Ook hebben we al onze websites bij ze ondergebracht, met intussen 3 eigen web servers. Ook op dit gebied hebben ze uitstekende kennis van zaken met prima support! Kortom, zoek je een goede betrouwbare ICT partner dan kan ik je een informatief gesprek met VDN ICT zeer zeker aanbevelen!

 

Sinds 4 jaar is Kringloopbedrijf Oss vaste klant van VDN ICT. VDN ICT is leverancier van onze hardware  en zorgt tevens voor het onderhoud. De afgelopen jaren kende onze ICT geen echte problemen. We zijn niet getroffen door een grote storing en de server is niet besmet geraakt met een vervelend virus. Wij hebben dus veel vertrouwen in VDN ICT en blijven graag klant van ze. VDN ICT kenmerkt  zich door een no-nonsense aanpak, het zijn jonge gasten die overduidelijk weten waar ze mee bezig zijn.

 

Zeer klantvriendelijke aanpak met goede kennis van zaken. Denkt met de klant mee en zijn kostenbewust. Dit alles zonder absurde onderhoudscontracten. Zeer positief !

 

VDN ICT is een prettig bedrijf om al je IT-zorgen aan over te laten. Ze realiseren zich dat Automatisering altijd moet werken en zorgen daarvoor zonder moeilijke verhalen eromheen. Ze ontzorgen ons!
Wij maken al jarenlang tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van VDN ICT als onze netwerkbeheerder. Naast de hoge graad van dienstbaarheid is het een zakenpartner die in ons belang met ons meedenkt. Wat wij enorm in de dienstverlening van VDN ICT waarderen, is dat zodra wij hen bellen of mailen, zij diezelfde dag nog contact daarover met ons opnemen. Kortom: een goede zakenpartner met verfrissende Ideeën! Zeker gezien de snelle ontwikkelingen in de I.T. en ICT

 

Sinds 4 jaar alweer, maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de ICT en telefoniediensten van VDN ICT. De dienstverlening van VDN ICT ervaren wij als een prettige samenwerking welke zich kenmerkt door een goede service, korte lijnen en een prettige en snelle responstijd. Wat kan je als klant meer wensen van je leveranciers?

 

Sinds een jaar zijn wij, Brugmans Vloeren BV en Total Project Service BV, klant bij VDN-ICT. Wij zijn heel tevreden met de dienstverlening van VDN-ICT en ervaren hen als: klantvriendelijk, met een goede service en een korte reactietijd bij storingen, die professioneel en snel worden verholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en denken mee bij het oplossen van problemen. Ook voor advies m.b.t. aanpassingen en aanschaf van hardware en printers denken ze – in ons belang – met ons mee, wat wij erg waarderen. Kortom: een goede leverancier met wie wij graag een langdurige relatie opbouwen.

PeBeTex

VDN ICT onderhoudt ons computersysteem sinds 2008. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van VDN ICT. De medewerkers zijn ter zake kundig. We hebben korte lijnen en in geval van spoed worden we zeer snel door VDN ICT geholpen. Verder worden updates en onderhoudswerkzaamheden, waarbij het systeem plat moet, vaak in de avonduren uitgevoerd, zodat we zelden hinder bij onze werkzaamheden ondervinden. We hebben in 2010 een nieuwe server aangeschaft bij VDN ICT. Het systeem sluit goed aan bij onze wensen en functioneert goed zonder storingen. We hebben een zeer prettige en zakelijk goede band met VDN ICT.

willems

In 2011 is VDN ICT door de persoonlijke en prettige benadering in combinatie met een nette prijsstelling bij Willems Uden Technische Installaties in beeld gekomen. Deze benadering zorgt ook in de praktijk voor een correcte en snelle afhandeling c.q. terugkoppeling van werkzaamheden en vragen zodat onze ICT naar tevredenheid draait en wij bezig kunnen zijn met ons eigen werk.

Wij maken al een lange tijd gebruik van de diensten van VDN ICT. VDN ICT is een bedrijf waar korte lijnen zijn, vaste aanspreekpunten en een goede kennis van zaken. Bij storingen wordt je goed en snel geholpen wat zeer belangrijk is. Wij ervaren VDN ICT als een fijne zakenpartner. Een bedrijf waar je van op aan kunt.

 

logo

Bij de fusie van Dierenartsencombinatie Aadal, nu ruim 10 jaar geleden, zochten wij een betrouwbare partner die in onze ICT-behoeften kon voorzien. Zo was het aan elkaar knopen van meerdere locaties via internet in die tijd nog niet echt gemeengoed. Dat ging tot die tijd namelijk nog via een ouderwetse telefoonlijn en een tergend langzaam analoog modem (zo’n piepend kastje). VDN ICT verzorgde de aanleg en de inrichting van het netwerk en heeft ervoor gezorgd dat we op een veilige en snelle manier kunnen communiceren tussen de locaties. Ook als er eens een kink in de kabel komt kunnen we er op rekenen dat de storing snel en professioneel wordt opgelost. We werken nog steeds op een vlotte en plezierige wijze samen en kunnen VDN ICT dan ook van harte bij u aanbevelen als ICT partner.
Dierenartsenpraktijk AadalErp, Heeswijk-Dinther, Veghel

Wij zijn al sinds het begin klant van VDN ICT. Wij hebben een ICT omgeving die geen gekke dingen in zich heeft. Als we dan toch problemen hebben dan bellen we met VDN ICT en worden we vrijwel altijd direct geholpen. Als er een storing is merken we ook al vaak dat VDN ICT dit heeft geconstateerd en er al met de oplossing bezig is. Wij kunnen daarom VDN ICT van harte aanbevelen als een betrouwbare, eerlijke organisatie.

TwanPoels2

Wij laten al onze ICT wensen en eisen al jarenlang tot volle tevredenheid realiseren en beheren door VDN ICT. Wat ons zo over VDN ICT aanspreekt is naast de no-nonsense aanpak en de korte lijnen zij kostenbewust en in ons belang met ons meedenken, ook handelen zij snel, adequaat en doortastend. Het personeel van VDN ICT ervaren wij als vriendelijk, professioneel, oplossingsgericht en ze zijn altijd bereikbaar en beschikbaar wanneer dit nodig is. Kortom: een ICT partner die elke ondernemer zich zal wensen.
Makelaardij Twan PoelsGennep en Cuijk